12 medici noi, angajați la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (detalii)

Conducerile Consiliului Județean Dâmbovița și Spitalului Județean de Urgență Târgoviște au organizat, astăzi, o conferință de presă dedicată primirii în rândurile personalului SJUT a 12 medici noi, în urma concursurilor organizate de unitate. Este al doilea „val” de angajări, după ce, în luna august a anului trecut, au mai venit 11 medici și 1 farmacist.

Corneliu Ștefan, președinte CJD:

Avem încă 12 colegi noi, 12 medici pe care-i vedeți, astăzi, la conferința de presă, în echipa noastră din cadrul Spitalului Județean de Urgență. Vă aduc aminte, acum 9 luni am adus încă 11 medici și 1 farmacist; în numai 9 luni de zile, am angajat la Spitalul Județean 24 de cadre noi. Cred că este o performanță, în ultimii 30 de ani, pentru Spitalul din Târgoviște. Așa cum am spus dintotdeauna, prioritatea noastră, din prima zi a mandatului, este de a crea facilități și de a aduce investiții importante, și cele pe care le știți, dar și în resursa umană.

Vreau să le mulțumesc colegilor care au ales să vină la Spitalul Județean. (…) Sunt medici care au venit de la Buzău, Caraș-Severin, Timișoara, Cluj, București și, nu în ultimul rând, dâmbovițeni de-ai noștri. Vom continua aceste concursuri. O veste îmbucurătoare – media de vârstă a medicilor care își încep activitatea astăzi este de 36 de ani.

Potrivit managerului SJUT, Claudiu Dumitrescu, rămân, în continuare, ca sectoare deficitare, cu prioritate la atragerea de oameni noi, medicina de urgență, radiologia și neurologia.

Conferința de presă a fost urmată de o vizită scurtă pe șantierele unde a pornit execuția celor două investiții majore pentru Spital: Ambulatoriul de Specialitate (vezi detalii) și Unitatea de Primiri Urgențe (vezi detalii).

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.