Marian Țachianu (PSD), atac la PNL-USR: Angrenați în bătălia lor internă pentru putere, nu le pasă de soarta românilor de rând!

Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu, critică dur indiferența pe care o manifestă partidele din arcul guvernamental față de situația economică și socială extrem de dificilă pe care tot ei au provocat-o. Parlamentarul îi acuză că, ocupați de bătăliile lor interne pentru putere, au abandonat total actul guvernării:

Actualilor guvernanți puțin le pasă de soarta românilor de rând, de faptul că supraviețuirea devine o problemă în primul rând pentru cei care trăiesc din salariul minim. Liberalii sunt angrenați în bătălia lor internă pentru șefia partidului. De luni de zile nu văd ce se întâmplă cu țara. Nu sunt interesați deloc de faptul că prețurile la gaze naturale, energie electrică, combustibili au sărit spre aiurea, ba chiar se anunță majorări istorice la aceste utilități indispensabile pentru viața de zi cu zi a românilor, a declarat Țachianu pentru incomod-media.ro

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.