UNPR Dâmbovița a racolat ce-a mai rămas din PNG Titu

radu marian

Președintele UNPR Dâmbovița, Marian Radu, a venit azi în conferință de presă ca să facă public ultimul succes politic: Organizația PNG Titu ni s-a alăturat de săptămâna trecută, a făcut pasul către UNPR.

Ne-a fost prezentat și președintele grupării de la Titu, Ghiță Viorel, rezervist MApN, care va primi funcția de vicepreședinte UNPR Dâmbovița. Lângă el, alți 3: Ciucă Gheorghe, Fieraru Viorel și Cojocaru Sorin. Și, lângă ei, alți 120 de membri, după cum se îmbărbătează președintele UNPR Dâmbovița.

Gruparea de la Titu a primit și target pentru europarlamentare: 550 – 600 de voturi.

Marian Radu:

V-am spus că UNPR Dâmbovița are activitate în rețea, în teritoriu și, să spun așa, se reîncarcă și sporește atât numeric, cât și calitativ.

Ghiță Viorel:

Sunt fostul președinte al PNG Titu. Nu mă consider traseist politic, pentru că PNG-ul aproape că s-a auto-desființat, cel puțin la nivel de Dâmbovița. Fostele noastre organizații din județ s-au mutat prin alte partide. (…) Am tot așteptat să vedem cum se-așează apele, ca să zic așa. Ne-am identificat un pic cu platforma-program a UNPR. Mai e și altă chestie, sentimentală un pic: suntem rezerviști printre noi și am rămas un pic atașați de dl Oprea, care-i tot rezervist, dar general.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Două chestiuni:

Însuflețit de noua alianță politică din care face parte, președintele UNPR Dâmbovița, Marian Radu, și-a reluat obiceiurile de acum 2 ani. Se întâmpla în prima jumătate a lui 2012 să fim anunțați săptămânal că UNPR Dâmbovița a mai pus mâna pe câte o filială locală de la nu’ș’ce’partid, de-aveam impresia că e gata-gata să ia fața PSD-ului la vot. Ca să aflăm astăzi că Uniunea lui Gabriel Oprea n-avea la Dâmbovița nici jumate de organizații, nici măcar în toate orașele. Cu aceeași pretație de boscar eșuat, dl Radu Marian o ia de la capăt cu entuziasmul și cifrele și membrii și voturile…

Nu știm exact ce organizație PNG mai funcționa la Titu, ca să dimensionăm corect succesul prezentat astăzi. Existența și performanțele PNG Titu în perioada 2008 -2012 au fost legate de numele actualului viceprimar, Vlad Oprea (cu care, spune Viorel Ghiță, se află în relații foarte bune). Ce-a mai rămas din partid după plecarea lui Oprea la PSD…

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.