DECIZIA consilierilor locali municipali: MANDAT pentru revocarea membrilor CA al Companiei de Apă. Care sunt următorii pași?

consiliul-local-targoviste

Convocați astăzi de îndată, consilierii locali municipali au intrat pe zona deciziilor sancționatorii în cazul Companiei de Apă. În fapt, au demarat procedura revocării tuturor membrilor Consiliului de Administrație al Companiei. Cum se va face asta: prin convocarea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor cu proiect pe ordinea zi privind revocarea membrilor CA. Ședința AGA va avea loc în data de 29 aprilie 2014, ora 10.00.

Ce se întâmplă mai departe?

  • Practic, după ședința de astăzi, începe procesul de selecție și desemnare a noilor membri în Consiliul de Administrație. Spunem „practic” pentru că, teoretic, tot AGA din 29 aprilie va înștiința Expertul – SC Fox Management Consultants să demareze procedura de recrutare a candidaturilor. Așa a hotărât Consiliul Local astăzi.
  • Expertul (firma de recrutare) face selecția. Asta înseamnă că se înscriu doritori, iar societatea filtrează pe cei care corespund criteriilor de selecție pentru funcția de administratori. De aici, lista vine în plenul Consiliului Local Municipal Târgoviște.
  • Abia acum intră în joc majoritățile politice din Consiliu. Din lista de persoane selectate înaintată de firma de recrutare, consilierii municipali vor alege, prn vot secret, noii membri ai Consiliului de Administrație.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.