Iulian Vladu: Primărița de la Cornățelu vine din două-n două zile la PDL să fie primită înapoi

Iulian VladuSe-ntâmpla în toamna anului trecut, la început de noiembrie, când noua conducere a PDL Dâmbovița lua decizia de a-i exclude pe primarii de la Hulubești – Adrian Chiriță, Conțești – Alexandru Marian și Cornățelu – Floarea Rădulescu pe motiv că au ținut steagul sus adversarilor politici în campaniile electorale din 2012. Ba mai erau și alții pe listă, dar s-a pus punct și virgulă la momentul respectiv.

Trei luni au trecut și zice domnul Iulian Vladu, președinte al PDL Dâmbovița, că lucrurile s-au mai schimbat și că rătăcirile unora au fost îndreptate. Prima cuprinsă de remușcări ar fi primărița de la Cornățelu, care vizitează cu insistență sediul PDL Dâmbovița. Zice domnul Vladu:

Am suspendat la început, când am preluat, 3 primari. Din 3 primari, unul vine din două-n două zile la partid să fie primit înapoi, să-și achite și indemnizația de primar… Nu e vorba de Chiriță. Doamna primăriță dorește să se întoarcă în partid. Vom discuta cu domnia-sa.

Na, poftim! Onoare muncii!

foto18

Altfel, președintele PDL Dâmbovița vrea să pară destul de relaxat când vine vorba de primarii pe care i-ar putea pierde în contul Mișcării Populare. Zice că nimeni nu l-a anunțat despre așa ceva și că, dacă ar avea vreunul gânduri negre, îl va invita la partid să discute, să-i pătrundă în suflet și, eventual, să-l întoarcă din drum. Dacă s-o putea…

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.