Decizie: Claudia Gilia este propunerea PSD Dâmbovița pentru lista de europarlamentare! BPN va decide pe ce loc

Dincolo de cele 13 nume considerate eligibile pentru un loc în Parlamentul European la alegerile din 25 mai, organizațiile județene din țară au primit solicitări să nominalizeze persoane care să completeze lista până la poziția 32, câte mandate va avea România în viitoarea legislatură. Social-democrații dâmbovițeni au decis în această seară ca președintele Organizației de Femei a PSD Dâmbovița, Claudia Gilia, să fie propunerea înaintată.

c1Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița: Am desemnat un candidat pentru lista de parlamentari europeni, – evident că va fi pe un loc neeligibil, dar este important pentru noi, ca organizație, – în persoana doamnei conf. univ. Gilia Claudia. Sper să fie pe o poziție cât mai în față, este o colegă valoroasă. Este o șansă să o facem cunoscută și în județ, să se facă cunoscută și la nivel național. Este un specialist redutabil în drept constituțional. (…) Vom vedea pe ce loc, asta se decide în Biroul Permanent Național.

Claudia Gilia: Sunt extrem de onorată de decizia pe care a luat-o Biroul Permanent Județean, confirmată apoi de Comitetul Executiv. Sper să mă ridic la așteptările colegilor mei și să promovez cât se poate de eficient politica Partidului Social Democrat în cadrul politicilor europene. Deși, poate nu pare, alegerile pentru Parlamentul European au o importanță cât se poate de concretă pentru cetățenii români. Deciziile de acolo se regăsesc și sunt transpuse în politicile naționale.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. radu pruna says:

    Cu ce sa se faca cunoscuta doamna Claudia Gilia? Fiind o specialista in drept constitutional de ce nu a luat atitudine la multiplele incercari ale actualei puteri de a incalca constitutia ?Daca va deveni Europarlamentar ce avem noi de castigat daca la putere va fi tot actuala serparie si haita de hoti dovediti sau care urmeaza si puscariabili unii ridicati si altii care urmeaza?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.