A fost dat în circulație podul nou dintre Șotânga și Doicești, peste Ialomița (declarații)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan a participat, astăzi, la conferința de presă care a marcat deschiderea circulației pe podul nou (100m) construit peste râul Ialomița, care leagă comunele Șotânga și Doicești. Investiția a fost finanțată prin PNDL II – aproximativ 7 milioane lei – și a cuprins inclusiv realizarea a 1,5 km de drumuri la un capăt și celălalt al podului. La conferință au participat și primarii celor două comune, Constantin Stroe și Cosmin Stana, precum și deputatul Carmen Holban.

Constantin Stroe (Șotânga):

Considerăm că investiția o să dezvolte economic cele două localități, punând în valoare terenurile, zona, în general. A fost o lucrare complexă, pentru că ce vedem deasupra apei e una, dar sub apă sunt 36 de piloni forați, câte 6 piloni la fiecare pilă.

Corneliu Ștefan (CJD):

Astăzi, dăm în circulație un pod nou și este, pot spune, un eveniment istoric pentru județul Dâmbovița, nu doar pentru zona de nord. Atât podul propriu-zis, cât și drumurile de legătură fac parte dintr-un amplu proiect, care leagă drumul județean DJ 712 cu drumul național DN 71.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.