A fost publicat anunțul de licitație pentru DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia. Reacție Adrian Țuțuianu

Veste foarte importantă pentru județul Dâmbovița și pentru cel mai așteptat proiect de investiții: DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia. După ce, la sfârșitul lunii noiembrie, caietele de sarcini erau depuse la ANAP pentru verificare (vezi aici), astăzi a fost publicat anunțul de participare la licitație de achiziție.

Informația a fost a dată de senatorul Adrian Țuțuianu, unul dintre liderii politici cei mai insistenți în ultimii ani pentru concretizarea investiției.

Potrivit fișei, proiectul are o valoare uriașă: 2.136.328 mii lei, iar modernizarea presupune 2 tronsoane: lărgire la 4 benzi (Bâldana – Târgoviște) pe o lungime de 44,2 km și reabilitarea drumului pe 2 benzi (Târgoviște – Sinaia) pe o lungime de 57,4 km. 

Adrian Țuțuianu: 

După ani de eforturi și insistențe, proiectul DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia intră pe un circuit de unde nu mai poate fi întors. ASTĂZI a fost introdus în SICAP anunțul de participare la licitația de atribuire a execuției de lucrări, după ce caietele de sarcini au trecut etapa de verificare. SĂ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN.

Sper, din nou, ca Rovana Plumb sau cineva din #camarilă să nu aibă indecența de a-și asuma vreo virgulă din acest proiect sau vreo picătură din munca acestor ani. Știm toți cine a făcut și cine n-a făcut

În ceea ce mă privește, rămâne cum am #promis: voi urmări până la turnarea ultimului metru de asfalt ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.