Adrian Rădulescu, despre atacul lui Băsescu la Gabriela Vrânceanu Firea: A fost o exprimare nefericită!

adrian-radulescu-pmp

Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului, unde e primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, daca nu e atentă, a declarat Traian Băsescu în emisiunea lui Rareș Bogdan, la Realitatea TV, asemenea unui mafiot din regiile americane. Se referea la senatorul PSD Gabriela Vrânceanu Firea și la soțul ei, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele. N-a clipit nici președintele, n-a clipit nici realizatorul.

De acolo, o întreagă poveste de revoltă, culminând cu plângerea penală pe care Gabriela Firea a depus-o la Parchetul General împotriva lui Băsescu pentru amenințare și șantaj.

Oarecum în temă, având în vedere contextul îngust (comisia Nana, moșia președintelui), a vorbit și fostul consilier al lui Băsescu, acum președinte PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu. Omul nu vede nimic în neregulă în cuvintele fostului (?) șef, altceva decât o exprimare nefericită:

Ideea, pe care dumnealui, mă rog, n-a exprimat în modul cel mai fericit, zic eu, se referea la faptul că domnul Pandele este primar, că a avut pe rol numeroase dosare penale și că poate fi în aceeași situație ca și alții care n-au respectat legea. A fost o exprimare nefericită a președintelui.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.