Adrian Țuțuianu, acuzații dure la vicepreședintele CJD, Alin Manole >> Nu-mi vine să cred că a coborât atât de jos!

Revenim asupra subiectului pe care l-am atins aici și anume apariția numelui vicepreședintelui CJD, Alin Manole, alături de cele enunțate până acum de senatorul Adrian Țuțuianu ca vinovate pentru crearea unui „stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița”. Dezvăluirea lui Țuțuianu are de-a face tot cu înregistrări, anume cele de la camerele de supraveghere de pe holurile Consiliului Județean:

La prima ședință de Birou Permanent Județean, dna Plumb a declarat că este în posesia tuturor înregistrărilor ședințelor BPJ și CExJ din 2018. Deci, înregistrarea de la Găești nu este o excepție, ceea ce ne arată că unii ca Rovana Plumb, Sandu Oprea, Radu Popa, Alin Manole au construit un stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița.

O chestiune care arată crearea unui stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița: de mai multă vreme am primit diverse semnale de la colegi din partid că sunt întrebați de ce-au venit la mine, la biroul parlamentar. Și, la un moment dat, am primit răspunsul și vă spun că m-am adresat cu o plângere, este scrisă și înregistrată, prefectului județului Dâmbovița, președintelui Consiliului Județean și Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Am fost informat că, de mai multă vreme, dl Alin Manole, vicepreședinte CJD, este preocupat să studieze înregistrările de la calculatorul aflat la intrarea în Consiliu, care preiau imaginile de la camerele de luat vederi de pe acest culoar, scopul fiind să vadă cine intră la Țuțuianu, cine intră la Daniel Comănescu, eventual la prefect…

Lucrul acesta este de o gravitate extremă în contextul legislației europene, transpusă și în legislația națională, privind protecția datelor cu caracter personal. Imaginile sunt date cu caracter personal.

Nu-mi vine să cred că Alin Manole a coborât atât de jos. Nu-mi vine să cred că nu mai are niciun gram de caracter. (…) N-am scris în viața mea o plângere împotriva cuiva, dar mă revoltă modul ăsta de comportare și cred că e cazul ca această camarilă care-și bazează existența pe înregistrări și pe atacuri murdare să înceteze să se comporte în acest fel cu mine sau cu colegii din partid.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.