Adrian Țuțuianu: Cezar Preda rămâne un personaj sinistru din galeria crocodililor grei din PDL, exponentul celui mai canceros regim!

adrian tutuianu 8

Atacat în mai multe rânduri de către liderii PNL Dâmbovița, președintele PSD și CJ Dâmbovița – Adrian Țuțuianu a ignorat, până acum, cele mai multe dintre provocări. Unora dintre ele le-au răspuns alți social-democrați, iar altele au fost ele însele jenante (exemplul cel mai recent este referirea președintelui PNL Dâmbovița, Cezar Preda, la proiectul complexului sportiv din municipiul Târgoviște – vezi AICI).

Astăzi, însă, Adrian Țuțuianu a ripostat dur și l-a taxat pe președintele trimis de la București să conducă PNL Dâmbovița:

Dl Preda e parașutat în județul Dâmbovița și cunoaște prea puțin realitățile locale. (..) Eu nu am de gând să stau toată ziua și să-i dau replici, pentru că dânsul are un scop foarte bine conturat, anume acela să se vorbească despre el. Iar eu nu vreau să-i fac publicitate. Dacă poate, să și-o facă prin structurile dânsului de partid, prin participarea la emisiuni… Dânsul rămâne un parașutat în județul Dâmbovița, departe de interesele acestui județ, un personaj sinistru din galeria crocodililor grei din PDL, care sunt în fruntea bucatelor din anul 1990, un exponent al grupării Blaga din PDL, apropiat de Elena Udrea și Traian Băsescu, exponentul celui mai canceros regim pentru majoritatea românilor.

I-am văzut acum pe Cezar Preda, pe Iulică Vladu și pe Iancu Caracota promovând pe facebook niște cartonașe în care spun: „Locuri de muncă și dezvoltare economică”. Păi, măi băieți, domnilor, nu vă este rușine vouă, care ați desființat 800.000 de locuri de muncă în anii 2010 și 2011, să ne spuneți că luptați pentru locuri de muncă?

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Riposta” de la Columna TV.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.