Adrian Țuțuianu >> Dau un răspuns ferm: Voi candida la președinția PSD Dâmbovița!

adrian_tutuianu

Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, vorbește, pentru prima dată, de o candidatură certă la încă un mandat în fruntea conducerii organizației județene a social-democraților. Prezent în emisiunea „Față în față” de la Columna TV, Țuțuianu a înlăturat orice semne de întrebare cu privire la o nouă candidatură politică, adăugând și intenții pentru un al doilea mandat și la Consiliul Județean:

Sigur că voi candida (n.a. – la președinția PSD Dâmbovița). Astăzi dau un răspuns ferm: voi candida, vreau să duc mai departe și proiectul politic și mă gândesc foarte serios și la proiectul administrativ, pentru că sunt atâtea lucruri pe care le-am început și care trebuie duse la capăt. Cu adevărat, un lider, indiferent că vorbim de guvern, de consiliul județean, de primar, are nevoie de 2 mandate ca să arate ce poate și cât poate. Mai ales că în primul mandat, până la începutul acestui an, eu am plătit datorii și corecții financiare. Și încă mai am de plată datorii, corecții sau credite pe care nu le-am luat eu, dar le plătesc.

Președintele social-democraților județeni este optimist cu privire la sprijinul de care se bucură în organizație. Întrebat dacă mai are are susținerea PSD Dâmbovița, răspunde:

Cu siguranță. Nu mă iubește toată lumea și nici nu mi-am propus, pentru că cel mai rău lucru în viață este să-ți propui să mulțumești pe toată lumea; vei sfârși prin a nu mulțumi pe nimeni. Deci, cred că am alături de mine majoritatea membrilor de partid, suficient cât să fiu președinte încă un mandat. Cu lejeritate, ca să spun mai clar. Dacă va dori altcineva să intre în competiție, intrăm. Până la urmă, competiția nu face rău nimănui. Și pe mine mă pune în situația de a mă mobiliza, și celălalt se poate mobiliza și afirma în partid.

În privința alegerilor administrative și a discuției care există, la acest moment, privind o eventuală candidatură pe liste comune, PSD – UNPR, Țuțuianu spune că scopul politic final este cel care va antrena campania și nu sentimentele sau resentimentele unora sau altora:

Vom candida așa cum decidem. Eu nu amestec persoanele cu partidele. Deci, dacă se va decide că vom avea o alianță PSD – UNPR, așa vom candida și va înțelege toată lumea lucrul acesta. Eu v-am mai spus că nu împărtășesc teza lui Zisu Staciu că politica funcționează pe iubire. Nu, politica funcționează pe obiective. Și, când ai un obiectiv, te duci, te uiți în oglindă, îți dai 2 palme și vii și-l pui în aplicare.

PSD Dâmbovița va avea conferința județeană de alegeri către sfârșitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.