Adrian Țuțuianu, declarații după ultimele decizii din PSD: Cea mai mare satisfacție a mea…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a vorbit astăzi despre deciziile pe care membrii Comitetului Executiv Național (din care face parte) le-au luat aseară și astăzi, dezbaterea și propunerile de noi miniștri la Dezvoltare, Transporturi și Fonduri Europene după demisiile lui Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc și Rovana Plumb. Liderul de la Dâmbovița apreciază unitatea partidului și echilibrul instituit, precum și noile propuneri de miniștri – Paul Stănescu (Dezvoltare Regională), Felix Stroe (Transporturi) și Marius Nica (Fonduri Europene):

N-au fost discuții aprinse absolut deloc (în CEX-ul de astăzi) pentru că propunerile sunt foarte bune.

Cu toții am apreciat și munca doamnei Sevil Shhaideh și a Rovanei Plumb; sunt 2 miniștri foarte buni, cu rezultate vizibile dacă vorbim de Programul Național de Dezvoltare Locală la Sevil sau dacă vorbim de deblocarea finanțării pe toate axele la Ministerul Fondurilor Europene. Cea mai mare satisfacție, cel puțin a mea, aseară, a fost aceea că partidul a rămas unit și a rămas la guvernare.

Eu m-am exprimat din zilele anterioare că trebuie ajuns la un compromis și că importante sunt stabilitatea țării, a guvernului și rămânerea Partidului Social Democrat la guvernare pentru a-și pune în aplicare programul. Cred că aceste obiective s-au realizat și am ajuns la o zonă de echilibru intern, care e extrem de importantă pentru viitor.

Totodată, Țuțuianu confirmă că există îngrijorări în partid față de ieșirile lui Klaus Iohannis și opiniile acestuia despre ce ar trebui sa facă sau nu PSD sau Guvernul:

Există preocupare față de atitudinea președintelui Iohannis. Este clar că suntem în tabere politice diferite și că avem interese diferite, dar eu cred că noi trebuie să ne vedem astăzi de guvernare, pentru că rezultatele guvernării vor da o șansă partidului în 2019.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. ha! „partidul a rămas unit” … „am ajuns la o zonă de echilibru intern” 🙂 )))
    nu cred o boabă!
    nu înțeleg preocuparea față de atitudinea președintelui, cînd Iohannis este ceva care nu există.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

}