Adrian Țuțuianu, despre cum va arăta noul BPJ al PSD Dâmbovița și planurile Rovanei Plumb

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, descrie critic ceea ce se petrece în PSD Dâmbovița, cu trimitere la decizia de ieri a Comitetului Executiv Național privind dizolvarea BPJ-ului Organizației (s-a ajuns la această hotărâre după episodul în care BPJ nu a votat retragerea sprijinului politic pentru președintele CJD, Daniel Comănescu).

Țuțuianu pronunță și câteva nume care se vor regăsi în noua structură de Birou Permanent Județean a PSD Dâmbovița și pariază că Rovana Plumb, interimar la conducerea filialei, va dori să rămână președinte:

Decizia era previzibilă, anunțată de Rovana Plumb, care a spus că nu poate lucra cu un BPJ care-i este potrivnic. Potrivnic într-un exercițiu democratic; deci, dacă la vot nu a rezultat ce a dorit Rovana Plumb, a devenit, brusc, potrivnic.

Este clar pentru mine că Rovana Plumb și-a propus să rămână președinte PSD Dâmbovița. A început să-i placă și este împinsă în față de tânărul său băiat, Andrei Plumb, care-i prezent toată ziua prin Dâmbovița, prin cârciumi și restaurante, unde se decid chestiuni care privesc acest județ și care are nevoie de o umbrelă pentru afacerile sale. De asemenea, decizia de a deveni președinte ales al Organizației Județene este și rezultatul faptului că Rovana Plumb știe că nu va fi comisar european. Și atunci, va motiva că are timpul necesar să se ocupe de o organizație județeană.

Cum va arăta noul Birou Permanent Județean al PSD Dâmbovița? În general, oameni care sunt loiali, din interes, Rovanei Plumb, oportuniști, carieriști, obedienți, personaje care nu au legătură cu județul – nu are nicio legătură cu județul Radu Popa, dar o să-l vedeți în BPJ – sau proveniți din alte partide. Spre exemplu, l-am văzut foarte des pe dl Sebastian Marin. Omul a trecut pe la PSD, apoi pe la UNPR, apoi pe la PNL, a și fost candidat și consilier municipal PNL, iar astăzi a redevenit psd-ist și va fi membru în BPJ, cu încălcarea Statutului care prevede o vechime minimă de 2 ani în partid ca să poți să faci parte din această structură.

Cu titlu de excepție, vor fi atrași în BPJ și în Comitetul Executiv și primari serioși, care țin la acest partid și care, probabil, au sentimentul că vor putea să influențeze anumite decizii.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.