Adrian Țuțuianu: Era normal ca analiza activității mele să fie făcută cu calm. Am plecat cu lacrimi în ochi și cu multă amărăciune!

caraiman 2

Președintele și senatorul PSD Dâmbovița, fostul ministrul al Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a apărut astăzi în primul interviu televizat după demisia din fruntea MApN, în emisiunea Alessandrei Stoicescu de la Antena 3. Între mai multe subiecte abordate, fostul ministru a recunoscut că a primit foarte greu decizia premierului Mihai Tudose de a-i cere demisia, în condițiile în care a muncit foarte mult pentru a pune lucrurile în mișcare la minister.

Dacă vreți să fiu foarte sincer și direct, mi s-a părut că era normal ca analiza activității mele la minister să fie făcută cu calm, pentru că toată lumea știa că am pus suflet și am muncit foarte mult. Și, atunci, sigur că am un anume tip de frustrare. Nu am plecat din minister cu bucurie, am plecat cu lacrimi în ochi și cu foarte multă amărăciune; și nu pentru că sunt un om slab, ci pentru că sunt un om dedicat atunci când mă apuc de ceva și mi-a părut rău că un proiect, care părea promițător și pentru mine și pentru guvernare, s-a stopat brusc.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. dar să lăsăm lacrimile deoparte pentru că nici Moscova nu crede în lacrimi
    consider numirea lui Fifor, filolog-filosof cu doctorat în antropologie socială, o alegere înțeleaptă pentru că la cîți bani vor fi alocați armatei se va putea ocupa de problema cimitirelor și identificarea soldaților români căzuți pe fronturile din URSS în al doilea război mondial 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

}