Adrian Țuțuianu îi răspunde Alinei Gorghiu: Lipsă crasă de informații sau de bun simț!

adrian_tutuianu

S-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute vizita în județ a copreședinților PNL, Vasile Blaga și Alina Gorghiu. Din prea mult entuziasm războinic la adresa lui Ponta, aceasta din urmă a vărsat o serie de acuzații privitoare la „sfidarea” cu care tratează actualul Guvern marii investitori din zonă, respectiv Arctic și Renault.

Alinei Gorghiu i-a răspuns astăzi Adrian Țuțuianu, președintele CJ Dâmbovița, aducându-i aminte (sau la cunoștință, în caz că nu era în posesia informațiilor) lucrurile concrete pe care Executivul condus de Victor Ponta le-a făcut pentru companiile din Găești și Titu:

Am văzut că au fost în vizită prin județ dna Alina Gorghiu – cred că nici nu știa unde e județul Dâmbovița – și cu dl Vasile Blaga. Dom’le, am văzut mulți politruci – îl am și eu pe Iulică Vladu aici, de la PNL, care-i politruc, nu politician, – care comentează diverse subiecte, dar este o lipsă crasă, fie de informații corecte, fie de bun simț, să vii să spui că acest Guvern tratează cu indiferență solicitările investitorilor de la Renault și de la Arctic, în condițiile în care la Arcitc, Guvernul Ponta este cel care a dat 10 milioane de euro ajutor de stat pentru a crea 700 de locuri de muncă și în condițiile în care este prima dată când se face ceva concret pentru drumul Bâldana – Titu, extindere la 4 benzi. Pe 29 iulie s-au deschis ofertele pentru execuția acestui drum. Până acum s-a făcut partea de studiu de fezabilitate, proiect tehnic, exproprieri, deci lucruri concrete, nu povești. Iar acum o să avem și o adjudecare a contractului de execuție de lucrări. Eu nu-mi aduc aminte ca vreun guvern PNL sau PDL să fi făcut ceva pentru acești investitori.

Mi se pare jenant să vii și să faci asemenea discuții într-un județ în care PDL a lăsat urme adânci prin prostiile făcute, iar PNL s-a remarcat prin absența din dezbateri cu privire la proiectele majore ale acestui județ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.