Adrian Țuțuianu, ministru? – „Prin comparație cu arlechinii sau pokemonii ăștia, e cu 10 clase deasupra”!

candidati psd dambovita (3)

Odată cu derularea procesului intern de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare din toamnă, PSD Dâmbovița își face și calculele de viitor. Anunțarea intenției de a candida pe lista de Senat de către președintele PSD și CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, oferă perspectiva unei reprezentări centrale – poziție guvernamentală, în cazul în care partidul câștigă alegerile, face majoritatea și formează Executivul. Iar discuțiile sunt inevitabile, întărite astăzi de un reprezentant al conducerii filialei județene.

Întrebat dacă PSD Dâmbovița are vreo șansă să dea un ministru în Guvern în eventualitatea câștigării alegerilor și formării majorității parlamentare, secretarul executiv al organizației, Alexandru Oprea, a răspuns:

PSD Dâmbovița nu numai că are o șansă, ci este îndreptățit să solicite o funcție ministerială dacă va avea aceleași rezultate ca la alegerile locale. Nu vă supărați, să fii locul 5, locul 6 la nivel național… Eu, personal, și o spun public de-aici, m-am săturat să fiu reprezentat la nivel central de organizații care iau 7%. Cum e Cluj, care dă și câte 2-3 miniștri.

Cred că persoana cea mai îndreptățită pentru a ne reprezenta la acest nivel este persoana cu cea mai mare notorietate și cea mai vizibilă din fruntea organizației, președintele Adrian Țuțuianu. Că se mai supără niște colegi de-ai noștri, că nu se mai supără… 

Eu consider că Adrian Țuțuianu poate fi un bun ministru al Dezvoltării Regionale, poate fi un bun ministru la Mediu, la Muncă, la Justiție. Haideți să fim realiști. Are și capabilitățile și pregătirea necesară să gestioneze un astfel de minister.  Și, nu vă supărați, prin comparație cu arlechinii sau pokemonii ăștia pe care-i vedem acum, Adrian Țuțuianu e cu 10 clase deasupra oricăruia.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.