Adrian Țuțuianu: N-o să mai fac, dacă voi mai fi pe-aici în 2020, aceeași greșeală! (declarații)

depunere candidaturi psd dambovita (3)

După evenimentele de acum 2 zile, cu demisia președintelui Consiliului Județean, Alexandru Oprea și desemnatrea de către PSD a candidaților pentru președinte și postul vacant de vicepreședinte (vezi aici și aici), președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, recunoaște că a fost o greșeală de strategie politică acordul ca foștii vicepreședinții CJD, Corneliu Ștefan și Claudia Gilia, să candideze și pentru Parlament (și, ulterior, să plece la București):

Am, de multe ori, sentimentul de părere de rău că am plecat eu de la Consiliul Județean. Cred că, dacă rămâneam să conduc echipa, am fi evitat aceste situații pe care le-am trăit astăzi, pentru că ar fi fost mai bine integrată, închegată, ne cunoșteam stilurile de lucru foarte bine.

Al doilea lucru, a fost o greșeală să așez pe scaunul de vicepreședinte pe Corneliu Ștefan și Claudia Gilia și, apoi, să-i las să candideze pentru Parlament. N-o să mai fac, dacă voi mai fi pe-aici în 2020, aceeași greșeală. Pentru că, așa, am creat întotdeaua un gol în activitatea CJD, a venit mereu cineva nou căruia i-a trebuit timp să se integreze.

A treia chestiune: nu voi mai lăsa pe nimeni să iasă dintr-o relație corectă CJD – partid – primari, pentru că asta e de natură să creeze discuții.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.