Adrian Țuțuianu (PRO ROMÂNIA): 5 măsuri în prima zi de guvernare / Victor Ponta, candidat pentru funcția de prim-ministru

Adrian Țuțuianu, candidat PRO ROMÂNIA Dâmbovița pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților, a vorbit astăzi despre primele 5 măsuri pe care partidul le va implementa în prima zi când va avea pârghiile de putere necesare. Aceste măsuri vin la pachet cu propunerea validată ieri de Congresul PRO ROMÂNIA ca Victor Ponta să fie candidatul pentru funcția de prim-ministru.

Cele 5 angajamente pentru prima zi de guvernare:

  1. Venitul Minim de Criză: asigurarea resurselor minime pe perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate. Se acordă tuturor celor care au venituri sub 2000 de lei.
  2. Sprijinul Economic de Criză: plan anticriză care permite IMM-urilor să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă. Acesta prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM Invest.
  3. Reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ. De asemenea, se propune redeschiderea cabinetelor medicale școlare pentru trierea, testarea și supravegherea elevilor.
  4. Testare în masă, cu decontare pentru cei care optează să se testeze în privat.
  5. Redarea demnității și respectului pentru haina militară prin revenirea la forma inițială a legii 223/2015.

Adrian Țuțuianu: La propunerea dlui Tăriceanu, Victor Ponta a fost desemnat candidat pentru funcția de prim-ministru, având în vedere că a condus unul dintre cele mai eficiente și performante guverne pe care le-a avut România în ultimii 30 de ani, lucru recunoscut atât de prieteni, cât și de adversarii politici, atât de cei care-l iubesc pe Victor Ponta, cât și de cei care au, mai degrabă, sentimente de respingere. Cu toții sunt, însă, de acord, că Victor Ponta a fost un prim-ministru foarte bun, iar măsurile din domeniul economic adoptate prin Codul Fiscal din 2014 au fost printre cele mai bune pe care le-a avut această țară.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.