Adrian Țuțuianu (PRO ROMÂNIA) îi provoacă pe candidații PSD și PNL la o dezbatere publică în fața dâmbovițenilor (detalii)

Candidatul PRO ROMÂNIA pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a lansat, astăzi, în prima zi oficială de campanie electorală, o invitație la dezbatere publică în fața dâmbovițenilor către principalii 2 contracandidați: Corneliu Ștefan (PSD) și Sorin Ion (PNL):

Începând de astăzi intrăm, oficial, în perioada de campanie electorală. Alegerile locale din 27 septembrie vor fi capătul unei luni în care prezentarea ideilor, proiectelor, soluțiilor pentru județ va cântări în fundamentarea deciziei de vot a dâmbovițenilor.

În acest sens, în calitate de candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, lansez, astăzi, celor doi contracandidați reprezentând Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, dnii Corneliu Ștefan și Sorin Ion, invitația publică la dezbatere în fața dâmbovițenilor.

Consider că este un semn de respect față de oamenii cărora le cerem votul să venim în fața lor, în cadrul unui dialog civilizat, onest, axat pe domeniile fundamentale de interes public: educație, sănătate, infrastructură etc.

Începând de astăzi, invitația este deschisă. Cadrul dezbaterii / dezbaterilor poate fi convenit între candidați, cu participarea tuturor jurnaliștilor dâmbovițeni care vor să participe la acest eveniment. În ceea ce mă privește, sunt dispus oricând și oriunde, 24/24, să discut cu oricare dintre contracandidați pe orice temă de interes județean.

Adrian Țuțuianu
Candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.