Adrian Țuțuianu răspunde ideii lansate de senatorul Calcan privind candidatura la funcția de vicepreședinte PSD!

CExN-al-PSD-29.05-7

S-a întâmplat imediat după alegerile prezidențiale apariția în spațiul public a temei privind candidatura președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, la o funcție în conducerea centrală a partidului, anume un loc de vicepreședinte. Ideea a fost lansată de senatorul Valentin Calcan și pornește de la premisa recunoașterii performanțelor electorale ale Organizației Județene PSD Dâmbovița, filială care a câștigat pe linie toate competițiile pe care le-a purtat din 2012 încoace: locale, parlamentare, referendum pentru demiterea președintelui, europarlamentare, prezidențiale. Chiar dacă nu toate aceste lupte câștigate au însemnat și succesul în războiul național, social-democrații dâmbovițeni și-au făcut treaba. Ori succesul, opinează senatorul Calcan, ar merita recunoscut în mod concret printr-o candidatură (tot de succes) a președintelui organizației la o funcție în echipa centrală de conducere, Biroul Permanent Național pe numele său. Aveți AICI declarația senatorului.

Acestei idei îi răspunde astăzi Adrian Țuțuianu. În cuvinte puține și fără să lărgească subiectul, președintele PSD Dâmbovița spune că nu va aborda această temă până nu are loc ședința Comitetului Executiv Național al PSD, programată în această săptămână:

Am văzut declarația domnului senator Valentin Calcan. E o idee care îi aparține și pe care nu vreau să o dezvolt eu acum. Singurul comentariu este acela că voi analiza situația după discuțiile din Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat, forul în cadrul căruia vom face o analiză mai largă, pe mai multe subiecte. Atât am de spus.

Ședința CExN al PSD va avea loc săptămâna aceasta, cel mai probabil spre finalul ei, joi sau vineri. Pe ordinea de zi se vor afla punctele privind analiza rezultatelor alegerilor prezidențiale, posibile sancțiuni interne și stabilirea datei Congresului PSD. În această din urmă privință, președintele executiv – Liviu Dragnea a înaintat deja soluția organizării unui congres până la sfârșitul anului.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.