Adrian Țuțuianu, reacție dură după demersul juridic al lui Liviu Dragnea. Mesaj pentru locotenenții-hiene

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, are o reacție acidă la scurt timp după știrea potrivit căreia fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a depus în instanță o cerere de intervenție pentru anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD în funcțiile de președinte, respectiv secretar general PSD.

Senatorul PRO este vehement în comentariul său la adresa lui Dragnea, fără să-i uite pe cei care au fost „complici” ai lui în „execuțiile” politice pe bandă rulantă:

Primul comentariu: Nu știu cât de întemeiată este cererea, dar, dintr-o dată, constat că Liviu Dragnea și-a adus aminte de Statutul partidului. Mi-ar fi plăcut să-i fie la îndemână și atunci când a coordonat direct execuțiile politice ale celor mai vocali contestatari interni: Ponta, Zgonea, Grindeanu, Țuțuianu, Neacșu…

Pentru cei care mai aveau îndoieli sau motive de duioșie față de Liviu Dragnea, eu cred că astăzi s-au lămurit că, pentru el, Partidul Social Democrat n-a fost niciodată decât un vehicul pentru exercitarea puterii personale. Nu i-a păsat niciodată de nimeni din partid.

După ce a dus partidul într-o situație imposibilă (prin politicile promovate, prin oamenii promovați), Liviu Dragnea continuă și astăzi, de acolo de unde este, opera de distrugere a celui mai mare partid politic din România (și, de fapt, a Stângii românești). Măcar astăzi, locotenenții lui, care erau precum hienele asupra celor care-l contestau pe stâpân, vor pricepe că n-au fost decât unelte în mâinile lui. Sunt părtași cu toții la opera de distrugere a PSD și poate că aceasta va fi o temă de meditație pentru întreaga clasă politică din România.

Pentru membrii onești ai partidului și pentru toți oamenii cu credință de centru-stânga, social-liberali, alternativa e una singură: PRO ROMÂNIA!

Postarea lui Adrian Țuțuianu este însoțită de o fotografie a lui Liviu Dragnea lângă Rovana Plumb, chiar la Târgoviște. Comentariul senatorului: „Imaginea nu e deloc întâmplătoare. Remember #ȚaraLuiLiviuDragnea?”

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.