Adrian Țuțuianu (SGG): Da, voi candida în 2024. Unde și cum…

Fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a anunțat aseară, într-o emisiune tv, că va candida, la alegerile din 2024, pentru un post de parlamentar. Țuțuianu a revenit în prim-planul vieții publice odată cu numirea ca secretar general adjunct al Guvernului și infirmă zvonurile privind o nouă candidatură pentru CJD:

Da, voi candida în 2024, pentru Parlament. Nu pentru Consiliul Județean, nu mă mai interesează, este o chestiune care ține de trecut. Aș fi putut, în 2020, dacă oamenii ar fi înțeles mesajul pe care l-am avut, să vin la Consiliul Județean cu experiența pe care o dobândisem în 4 ani și jumătate de președinție, cu experiența unuia care a trecut printr-o funcție de ministru și experiența unui om care avea și două mandate de senator în spate. Cred că, la momentul ăsta, chestiunea Consiliului Județean ține de trecut. Probabil că voi candida pentru Parlament. Unde și cum, voi decide după ce mă voi consulta cu cei care-mi sunt apropiați.

Foarte probabil, candidatura lui Țuțuianu exclude județul Dâmbovița și este preconizată într-una din organizațiile sectoriale ale Partidului Social Democrat din București, având în vedere și jobul actual. Deocamdată, „șeriful” nu a revenit în PSD: Am niște propuneri. Când voi decide să mă angrenez în activitatea politică, o să auziți.

Altfel, numărul 2 din SGG spune că scenariile alimentate în media privind o anulare a înțelegerii PSD – PNL de schimbare a premierilor, la jumătatea acestui an, sunt lipsite de fundament:

Rotativa guvernamentală va intra în vigoare. Toate discuțiile care se fac pe posturile naționale, locale sau prin alte mijloace media n-au niciun fel de suport. Rotativa se va face, probabil, undeva la începutul lunii iunie, iar Marcel Ciolacu va veni premier al României. Probabil, va fi însoțită și de o remaniere guvernamentală. Ideea corectă pe care a susținut-o Partidul Social Democrat este că, acolo unde există performanță, n-are rost să schimbi niște oameni care au căpătat experiență și pot duce lucrurile la capăt.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.