Adrian Țuțuianu – vizită pe teren la mai multe obiective derulate de Consiliul Județean

asfaltare tatarani 3

Președintele Consiliului Județean a bifat azi o ieșire de lucru în județ, cu 5 localități pe traseu. Credincios proverbului că ochiul stăpânului îngrașă vita, Țuțuianu a vizitat/verificat mai multe șantiere de lucru și investiții finanțate de Consiliul Județean în localitățile Târgoviște, Tătărani, Comișani, Cornești și Potlogi.

Ca filosofie sumară de finanțare, zice șeful administrației județene că anul acesta va susține substanțial finalizarea proiectelor de asociere cu localitățile din județ, urmând ca în 2015 să se concentreze pe drumurile județene.

Revenim cu detalii&foto pe fiecare proiect vizitat.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

4 Comentarii

 1. Octavian says:

  Exista un sat cu aproximativ 100 de familii la cca 10 km de Targoviste. Geangoiesti este satul uitat de toata lumea, care nu prezinta nici un interes pentru autoritatile locale, cat si pentru Consiliul Judetean.

 2. enache lucian says:

  Satul Geangoiesti apartine comunei Dragomiresti. Daca nu aveti nici un consilier din localitatea dumneavoastra care sa va apere interesele in conformitate cu Legea 215/2001 articolul 53 aveti dreptul la un delegat satesc. Pentru detalii contactati-ma sunt consilier municipal Targoviste.

  • Octavian says:

   Avem consilier local. Este pe acolo pe undeva.Lasand ironia la o parte, problema acestui sat este drumul care este dezastruos. S-au facut sesizari la nivel de primarie cu privire la acest aspect dar asa cum spuneam satul acesta nu prezinta interes. La nivel de Consiliu Judetean este cunoscuta aceasta problema.

  • D-le consilier, ati daramat garajele din piata 1 Mai, Felicitari! p=Pe cele din spatele blocului E – Sala Sindicatelor din buricul orasului, cand le dati jos? Vrem sa scapam de ele ca ne strica imaginea. Multumin.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.