Alegeri în PSD Dâmbovița: Carmen Holban vs. Alexandru Oprea pentru funcția nr. 2 în partid

Mai sunt 10 zile până la Conferința Extraordinară de alegeri a PSD Dâmbovița, cel mai anunțat / amânat / anulat eveniment politic din vară și până acum. Se pare că, de data asta, chiar s-ar întâmpla.

Președintele de astăzi, Rovana Plumb, sub conducerea căreia PSD Dâmbovița a obținut cele mai slabe rezultate din istoria organizației, și-a anunțat, deja, candidatura pentru un nou mandat. Deocamdată, nu are un contracandidat, dar este așteptat deputatul Corneliu Ștefan.

Alte 2 candidaturi au fost anunțate pentru posturi-cheie: deputatul Carmen Holban pentru funcția de președinte executiv și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, pentru cea de secretar executiv.

Dacă, în privința lui Stan, probabil că nimeni nu-l va contracandida (sau, și dacă se va întâmpla asta, va fi o bătălie dinainte câștigată), postul de președinte executiv va fi extrem de disputat. Deși n-a spus-o public aseară, când stăteau toți la aceeași masă, se pare că președintele Consiliului Județean, Alexandru Oprea, va candida pentru funcția nr. 2 în organizație, împotriva lui Carmen Holban. Oprea a declarat că o susține pe Rovana Plumb la șefia PSD Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.