Alegeri în PSD Dâmbovița / Primarul municipiului Târgoviște, despre epoca Plumb

Pe 19 ianuarie, vor fi alegeri în PSD Dâmbovița. Probabil cea mai dură luptă internă din câte au fost vreodată aici. Se vor contracandida, pentru funcția de președinte, Rovana Plumb și Corneliu Ștefan. Fiecare cu atuurile și slăbiciunile sale. Un meci în care contează enorm, cel puțin în perioada scurtă de „pre-campanie”, cine sunt cei care-ți sunt alături și dacă ei vor provoca încredere și altora.

Primarul municipiului Târgoviște, unul dintre liderii PSD Dâmbovița cu suficient capital de încredere „pe persoană fizică”, și-a anunțat, astăzi, susținerea pentru deputatul Corneliu Ștefan. Din mesajul său, un lucru esențial se desprinde, vizavi de felul în care Rovana Plumb a condus PSD Dâmbovița până acum: în loc să se concentreze pe lupta cu adversarii politici din afara partidului, membrii partidului s-au consumat în atacurile/trădările din interior.

Declarații Cristian Stan:

Mă alătur cu toată inima acestei echipe pentru că eu consider că este un moment decisiv pentru această organizație. Urmează 2 tipuri de alegeri esențiale, locale și parlamentare, ultimele 2 tipuri de alegeri până în 2024. Cred că PSD Dâmbovița are nevoie de o echipă puternică și, mai ales, de solidaritate. Acesta este lucrul care ne-a lipsit cel mai mult în această perioadă. În loc să ne concentrăm pe lupta politică cu adversarii din afara partidului, a trebuit să ne concentrăm pe apărarea spatelui în propriul partid, lucrul care nu s-a întâmplat niciodată în această organizație.

La nivelul PSD Dâmbovița n-au mai existat structuri, n-a mai existat competență. Dacă aveai vreo inițiativă, imediat erai tras de mânecă, atenționat ș.a.m.d.

Ceea ce facem noi acum este un act de normalitate într-un partid în care există, iată, o competiție internă reală, clară, serioasă. Am convingerea că, la conferința de alegeri, vom avea și câștig de cauză. Nu cred că locul PSD este cel ocupat la ultimele alegeri, raportat la calitatea oamenilor, numărul de primari, soluțiile pe care le putem oferi dâmbovițenilor, târgoviștenilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.