Alexandru Oprea, către Dan Miculescu: Nici administrația, nici politica nu seamănă cu tehnologia fabricării cârnaților și a salamurilor!

alexandru oprea 2

Comunicatul critic al UNPR Dâmbovița la adresa „liderilor PSD” provoacă o a doua reacție, după cea a președintelui social-democrat Adrian Țuțuianu. De data asta, vicepreședintele Alexandru Oprea, administrator public al județului, este autorul, vorbele sale îndreptându-se către șeful progresiștilor județeni, Dumitru (Dan) Miculescu:

Eu i-aș aminti dlui Miculescu că nici administrația, nici politica nu seamănă cu tehnologia fabricării cârnaților și a salamurilor. Pe mine mă recomandă, spre deosebire de dumnealui, foarte multe lucruri. Eu cred că am demonstrat, și în activitatea profesională desfășurată anterior, și după, că sunt stăpân pe mijloacele de exprimare, am o experiență. Nu știu dacă dumnealui e în măsură să cuantifice această experiență.

Ceea ce vreau să-i spun legat de administrația publică județeană e că actuala echipă de la Consiliul Județean a demonstrat și demonstrează zi de zi că este cea mai performantă echipă care s-a aflat la conducerea CJD. Vom închide proiectele, este adevărat, începute. Dar dl Miculescu n-are minima decență sau nu poate să facă niște calcule – probabil nici când toarnă condimente în produsele respective nu e familiarizat cu ele – că, totuși, un mandat sau un exercițiu financiar al Uniunii Europene durează 6-7 ani de zile.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.