Alexandru Oprea (PSD Dâmbovița): Dl Klaus Werner Iohannis poate nu are destulă dexteritate în a înțelege semantica limbii române!

foto13

Alexandru Oprea (centru)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița și secretar executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, a comentat declarația cel puțin ciudată a lui Klaus Iohannis despre cei care au câștigat alegerile (majoritate parlamentară, guvern) că „au doar impresia că ei conduc acum lucrurile”.

Spune Alexandru Oprea:

Dl președinte Klaus Werner Iohannis poate nu are destulă dexteritate în a înțelege semantica limbii române. În Constituție se spune foarte clar și este un principiu care prevede separația puterilor în stat. Din ceea ce știu eu și spun toți experții în drept constituțional, în România snt 3 puteri. Există puterea legislativă reprezentată de Parlament și, că-i place sau nu-i place dlui Klaus Werner Iohannis, în Parlament, Partidul Social Democrat, alături de aliatul său, are o majoritate. Există puterea executivă din care fac parte Guvernul și Președinția și, că-i place sau nu dlui Klaus Werner Iohannis, Guvernul este condus de Partidul Social Democrat. (…) Și există puterea judecătorească. Dar, atâta timp cât PSD este prezent în aceste structuri, cred că are și el pretenția să conducă!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

 1. hai să ne facem că uităm de activitatea sinistră de la „Compania de apă” a domnului „absolvent cu arma informaţie”, nu filologie!, și să vedem cum e cu semantica și la el, nu numai la săsălău:
  „Și există puterea judecătorească. Dar, atâta timp cât PSD este prezent în aceste structuri, cred că are și el pretenția să conducă!”
  aflu astfel că rezultatul unor alegeri îți aduce prezența și în puterea judecătorească, „cîmpul tactic” al SRI, și chiar „pretenția” de a o conduce!
  ce spui, Frantz?
  sau la cîtă pensie am tocat eu în anii ăștia de democratură românească să fi dat în mintea copiilor?
  posibil! 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.