Andrei Plumb le răspunde lui Corneliu Ștefan și Constantin Ana

A fost conferință de presă la PSD Dâmbovița și, pentru prima dată de la înscăunarea mamei sale ca președinte al PSD Dâmbovița, Andrei Plumb a ieșit în fața presei.

Momentul ales: după congresul partidului și, mai ales, după scandalurile repetate din interiorul Organizației (demisia și acuzațiile deputatului Corneliu Ștefan, precum și luările dure de poziție ale primarului de la Pucioasa, Constantin Ana, împotriva „famigliei Plumb”.

Andrei Plumb, recent ales vicepreședinte PSD Dâmbovița (în fapt, unul dintre motivele de revoltă din partid), a răspuns astăzi problemelor enunțate. A răspuns e un fel de-a spune, pentru că, în fapt, a evitat cât a putut o reacție directă la acuzațiile extrem de grele enunțate săptămâna trecută. Ba, mai mult, lui Corneliu Ștefan chiar îi ironizează atacurile, mulțumindu-i pentru susținerea la alegerea ca vicepreședinte:

Referitor la dl deputat Corneliu Ștefan, în primul rând vreau să-i mulțumesc pentru faptul că și cu votul domniei-sale am fost validat vicepreședinte în cadrul Biroului Permanent Județean la Comitetul Executiv Județean din 17 iunie. (…) Vizavi de demisie, vă rog să acceptați să nu fac comentarii, pentru că demisia este un act unilateral și nu văd ce-aș avea eu de comentat.

Vizavi de dl primar Costi Ana și ce-a postat colegul nostru, țin să vă aduc la cunoștință faptul că niciunul dintre vicepreședinții din BPJ nu am avut în atribuții în a întocmi acele liste pe baza cărora am mers la Congresul din 29 iunie. (…) Cu toată răspunderea, vă spun că nu am avut niciun fel de implicare. Nu vreau să mă apuc acum să nominalizez colegii din aparatul tehnic sau alți colegi din Biroul Permanent Județean (care ar fi avut implicare – n.r.), cert este că am ajuns acolo 144 de colegi, atâția câți avem noi ca reprezentativitate în cadrul Congresului și am dat dovadă de unitate.


Adică nicio reacție la „bombele” care s-au detonat în ultima perioadă. Câteva dintre ele:

Corneliu Ștefan:

În PSD Dâmbovița nu se respectă statutul partidului. Ultima abatere a avut loc în Comitetul Executiv de luni, când s-a suplimentat numărul de vicepreședinți. Ca un titlul de recompensă, am promovat coord0onatorul de campanie (Andrei Plumb) în funcția de vicepreședinte, după o campanie în care PSD Dâmbovița a obținut cel mai slab scor politic din istoria organizației.

Constantin Ana: 

Inca o mostra de democratie marca Plumb!!!

Vineri, 21 iunie 2019, la sediul Organizatiei Judetene PSD Dambovita, a fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv.

Fara sa mai discutam despre faptul ca acel Comitet Executiv s-a transformat brusc in Conferinta Extraordinara, ceea ce conteaza este faptul ca in acea sedinta s-a aprobat lista delegatilor la Congresul PSD din 29.06.2019!

Spre surprinderea noastra totala, am constatat astazi ca o buna parte din persoanele nominalizate si aprobate vineri (aprope statutar!) in CEX, nu se mai regasesc pe lista finala a delegatilor!

Astfel Pucioasa, de la 5 delegati la Congres a ramas cu 2, iar Titu (organizatie prietenoasa familiei Plumb) a primit 9 delegati in loc de 3 in varianta aprobata!!! Iar asta este doar un simplu exemplu!

De ce?! Pentru ce?!

Aveti nevoie de masa de manevra?! Spuneti doamna Plumb si domnule Plumb!!! Chiar trebuie sa ne umiliti permanent?! Cat credeti ca mai suportam mizeriile voastre?!!!

Stimati membri de buna credinta ai PSD, la Dambovita lucrurile au scapat total de sub control!!!
Iar Statutul Partidului probabil se regaseste la toaleta pe post de hartie igienica!!!

Corneliu Ștefan:

S-au format echipe din interiorul și din exteriorul partidului pentru a urmări colegi de partid, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria PSD Dâmbovița.

S-au creat grupuri de presiune în cadrul organizației, care amenință primarii, consilierii locali, consilierii județeni și chiar și alte persoane fără determinare politică. Tot aceste echipe fac discuții total nestatutare despre proiecte de investiții în județ, discuții făcute de oameni care nu au nicio calitate în partidul nostru sau în statul român.

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.