Anunțul PSD după întâlnirea cu Iohannis / a fost prezent și președintele PSD Dâmbovița

PSD îl acuză pe președintele Iohannis, dimpreună cu PNL și USRPLUS, pentru criza politică instalată în România, suprapusă și ea peste o criză sanitară, una economică și una socială evidente. Social-democrații spun că-și doresc conturarea unei majorități solide care, fie să susțină un nou guvern, fie să susțină alegerile anticipate:

Declarațiile au fost făcute de către președintele Marcel Ciolacu, după consultările de azi de la Cotroceni. La întâlnirea cu președintele Iohannis a participat și președintele CJ și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Marcel Ciolacu:

Această criză politică a fost declanșată în urma unui șantaj politic al unei formațiuni care se afla la guvernare, respectiv USRPLUS. Și președintele Iohannis este autorul acestei coaliții și responsabilul pentru această criză politică, alături de PNL. Am fost astăzi la Cotroceni și i-am transmis președintelui că, fără o majoritate consistentă în Parlament, nu se poate vorbi de un guvern minoritar. România se află într-o criză socială, economică și sanitară profundă. Ori se creează o majoritate pentru un eventual guvern, ori se va crea o majoritate pentru alegeri anticipate. Din punctul nostru de vedere, se va crea o majoritate pentru alegeri anticipate.

Până atunci, l-am asigurat pe președinte că românii nu vor fi abandonați. Tot ceea ce nu poate face un Guvern demis va fi preluat de către Parlamentul României, iar parlamentarii PSD, cel mai mare grup parlamentar, din acest moment, vor lucra 24/24h. Deja, am depus în birourile permanente solicitările venite din partea Guvernului pentru a depăși această pandemie, criza sanitară, dar și economică. Românii trebuie să depășească și criza socială.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.