Avansează lucrările la primul club al pensionarilor din municipiul Târgoviște, în microraionul 6!

clubul pensionarilor (1)

Executivul Primăriei Târgoviște – primar Cristian Stan, viceprimar Carmen Holban, administrator public Liviu Stoica – a mers astăzi pe șantierul unuia dintre cele mai ambițioase proiecte ale municipalității – reabilitarea punctului termic din microraionul 6, în spatele Școlii „Paul Bănică” și transformarea, prin schimbarea destinației, în primul club al pensionarilor existent în Târgoviște.

Cristian Stan: La acest moment, discutăm de un stadiu de execuție de aproximativ 40%. Observați că se lucrează acum la compartimentări și la închideri. S-a făcut termoizolația, hidroizolația, s-au turnat șape. Urmează ca, undeva până la finalul lunii octombrie, această investiție să fie finalizată.

Clubul va fi deschis oricărui pensionar din municipiu, cu singurele 2 condiții – să facă dovada că este pensionar (cupon de pensie) și să prezinte o adeverință medicală din care să reiasă că nu are boli contagioase. Spațiul respectiv va fi atât unul de recreere (sală multifuncțională în suprafață de aproximativ 200 mp), dar va dispune și de servicii gratuite: consiliere psihologică, asistență medicală primară, servicii stomatologice.

Ambiția municipalității este ca, până la sfârșitul anului, să demareze lucrările pe un al doilea proiect de acest tip – punctul termic din microraionul 8, urmând ca, în următorii 2-3 ani, să fie refuncționalizate 7-8 asemenea locații. Toate punctele termice vizate sunt, acum, construcții lăsate în părăsire, în stadii avansate de degradare.

Onoare muncii!

clubul pensionarilor (2) clubul pensionarilor (4) clubul pensionarilor (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.