Bază sportivă nouă și lucrări de reabilitare la Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Târgoviște

liceul auto (2)

Liceul Tehnologic Tansporturi Auto din Târgoviște, unitate care a preluat, prin absorbție, și Liceul „Nicolae Mihăescu”, a început nou an școlar cu investiții consistente în infrastructura unității. Cea mai importantă este terenul nou de sport, o bază foarte frumoasă, căreia i se adaugă lucrări importante de reabilitare la sălile de clasă, cantină, sala de sport etc. Toate investițiile au fost asigurate de Primăria Târgoviște.

Cristian Stan, primar: Vrem ca, la Târgoviște, liceele tehnologice să nu se predea, vrem ca aici să avem în continuare învățământ tehnologic. La acest moment, liceul are peste 600 de copii și vrem să extindem numărul de clase, bineînțeles, în funcție și de adresabilitatea pe care o va avea liceul. S-au făcut investiții importante realizate exclusiv din bugetul local. Discutăm de acest teren de sport care, cred eu, este cel mai frumos din județ în momentul de față. S-a lucrat și la interioare, 15 săli de clasă au fost reabilitate, s-a schimbat parchetul, s-a lucrat la holuri, birouri, cantină, sala de sport, valoarea investițiilor cifrându-se la aproximativ 800.000 lei, repet, bani din bugetul local.

Edilul anunță că investițiile vor continua aici cu un proiect de reabilitare termică, finanțat fie prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), fie prin bani europeni.

Onoare muncii!

liceul auto (1) liceul auto (3) liceul auto (4) liceul auto (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

}