BOOM!!! Președintele executiv al PSD Dâmbovița și-a dat demisia! Dezvăluiri incredibile din interiorul partidului

E cea mai importantă știre post-alegeri, cu multe consecințe în viața politică, atât la nivel județean, cât și național – prin numele care sunt implicate: Președintele executiv al PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, și-a prezentat demisia din funcția de conducere în urmă cu câteva minute. În argumentele oferite se dezvăluie lucruri incredibile petrecute în interiorul filialei pe care o conduce Rovana Plumb. Chiar dacă nu pronunță nume, multe dintre atacurile deputatului sunt țintite direct către coordonatorul campaniei electorale pentru europarlamentare, nimeni altul decât băiatul doamnei Plumb, Andrei Plumb, cel care a fost recent „ales” vicepreședinte al PSD Dâmbovița.

Declarații Corneliu Ștefan:

În PSD Dâmbovița nu se respectă statutul partidului. Ultima abatere a avut loc în Comitetul Executiv de luni, când s-a suplimentat numărul de vicepreședinți. Ca un titlul de recompensă, am promovat coord0onatorul de campanie (Andrei Plumb) în funcția de vicepreședinte, după o campanie în care PSD Dâmbovița a obținut cel mai slab scor politic din istoria organizației.

Plasarea în funcții cheie și poziții de strategii politice a unor persoane pe care noi, cei din PSD Dâmbovița, i-am bătut în toate bătăliile politice, oameni care au distrus organizațiile PDL, PNL, UNPR din județ.

Dublarea tuturor structurilor de conducere din cadrul Organizației PSD Dâmbovița sub stricta îndrumare a echipei de coordonare de campanie.

Divizarea organizației pe zone, pe oameni, pe grupuri de interese, acesta fiind cel mai periculos joc pentru destabilizarea organizației.

Comunicarea nu a existat în această perioadă.

Organizarea defectuoasă a mitingului în municipiul Târgoviște, fapt pentru care am pierdut un număr semnificativ de voturi atât în municipiu, cât și la nivelul județului. (…) Eu, ca președinte executiv, nu a fost implicat în organizare, nu am știut absolut nimic.

Din rezultatul alegerilor din 26 mai, noi, cei din PSD Dâmbovița, se pare că nu am înțeles absolut nimic – dovadă este Comitetul Executiv Județean de săptămâna asta, în care am luat măsuri contrare votului pe care cetățenii dâmbovițeni l-au acordat pe 26 mai.

Mare parte din colegii mei, mai ales cei noi, au pierdut contactul cu cetățeanul. Nu poate să vină să ne dea un sfat de campanie o persoană care nu a mers 1 minut pe jos în campanie. Nu poate să vină să ne dea un sfat de campanie o persoană care nu a coordonat o campanie în viața ei.

PSD Dâmbovița este al pesediștilor dâmbovițeni, este al oamenilor și nu voi lăsa niciodată ca PSD Dâmbovița să fie al unei găști care vrea să controleze partidul.

S-au format echipe din interiorul și din exteriorul partidului pentru a urmări colegi de partid, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria PSD Dâmbovița.

S-au creat grupuri de presiune în cadrul organizației, care amenință primarii, consilierii locali, consilierii județeni și chiar și alte persoane fără determinare politică. Tot aceste echipe fac discuții total nestatutare despre proiecte de investiții în județ, discuții făcute de oameni care nu au nicio calitate în partidul nostru sau în statul român.

Referitor la aceste aspecte, astăzi, 20 iunie, îmi înaintez demisia din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița și fac următoarele precizări:

  • Rămân membru al PSD Dâmbovița. (…) Îmi rezerv dreptul de a comunica opiniei publice tot ceea ce se întâmplă în cadrul Organizației și vă asigur că voi ține conferințe de presă de la acest pupitru, din sediul de partid, nu din altă parte, ori de câte ori va fi nevoie, din calitatea mea de membru PSD Dâmbovița de 18 ani, care am plecat de jos: de la lipit de afișe ca simplu membru, vicepreședinte al Organizației de Tineret, secretar general, președinte al Organizației de Tineret, vicepreședinte TSD la nivel național, vicepreședinte al Organizației PSD Dâmbovița, președinte executiv până astăzi.
  • Împreună cu primarii, consilierii locali, județeni, împreună cu toți colegii care-și doresc o echipă puternică în cadrul PSD Dâmbovița, voi construi, începâd de astăzi, această echipă.
  • Nu voi mai tolera acțiunile din cadrul PSD Dâmbovița împotriva propriilor membri, acțiuni toxice, într-un stil neconform cu valorile democrației.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.