Bulevardul Unirii și Strada Tudor Vladimirescu intră, de mâine, în asfaltare și modernizare! Apelul Primăriei: răbdare și înțelegere pentru o Târgoviște europeană!

boriga-asfaltare-piduA (2)

Executivul Primăriei Târgoviște (primar, viceprimari, administrator public) a ieșit astăzi într-o conferință de presă pentru a da de veste asupra lucrărilor care, începând de mâine, vor transforma fața Microraionului 6. Se va întâmpla pe parcursul a două luni ca două din cele mai importante artere ale municipiului Târgoviște – Bulevardul Unirii și Strada Tudor Vladimirescu – să intre într-un amplu proces de asfaltare/modernizare. Lucrările fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, proiect european accesat de municipalitate și care, prin cele două componente ale sale (A și B) va schimba cu totul înfățișarea Micro 6, 11 și 12, Aleea Trandafirilor și cartierul CFR.

Primarul Gabriel Boriga a apăsat astăzi pe apelul la răbdare și responsabilitate din partea târgoviștenilor care vor resimți aceste două luni ca pe un sacrificiu necesar ducerii la bun sfârșit a proiectului.

Gabriel Boriga: Se va reface totul. Vor fi lucrări ample, vor fi lucrări importante și este nevoie să punem toți umăr lângă umăr pentru a trece cu bine de această vară. De asemenea, apelez la toleranța celor care o să-și folosească mijloacele proprii de transport, să aibă răbdare, să dea dovadă de înțelegere și de înțelepciune în trafic.

Bulevardul Unirii și Strada Tudor Vladimirescu vor avea circulația restricționată la două benzi, iar atunci când lucrările o vor impune, pe toate benzile, fiind accesibile, însă, variante ocolitoare. Sunt lucrări care vor dura 20-25 de ani, adaugă Boriga, repetând cu insistență obiectivul: o Târgoviște modernă, civilizată, europeană.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.