Caracota îi reproșează primarului interimar Cristian Stan că a descoperit abia acum problemele proiectelor din Târgoviște

iancu caracota

Imediat după preluarea atribuțiilor de primar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan a declanșat o „campanie” de informare publică, organizând conferințe de presă dedicate marilor proiecte europene și problemelor grave de implementare. A vorbit până acum de centura municipiului (aici) și de complexul turistic de natație (aici, aici și aici). Și urmează PIDU-urile.

Demersul primarului interimar este criticat acum de co-președintele PNL Târgoviște, Iancu Caracota, acesta reproșându-i lui Stan faptul că nu a fost la fel de critic și virulent pe problemele de mai sus în cele 8 luni cât a fost viceprimar (fără atribuții de primar). Zice Caracota:

Am observat în ultimul timp o efervescență a PSD Târgoviște, mai ales de când dl Cristi Stan a uzurpat funcția de primar interimar al municipiului Târgoviște, cu ajutorul unor consilieri locali traseiști și chiar a unuia care m-a dezamăgit, pentru că a fost consilier al fostului PDL. Spun „uzurpat” pentru că dl Stan nu a fost, nu este și nici nu va fi vreodată opțiunea electorală a târgoviștenilor, care, în general, votează categoric de dreapta, așa cum s-a văzut, de fapt, și pe 16 noiembrie, la prezidențiale.

Eu aș vrea să-i amintesc că din 20 iunie 2014 a făcut parte din echipa de conducere a Primăriei Târgoviște, fiind ales viceprimar, în tandem cu viceprimarul cu atribuții de primar interimar, Ciprian Prisăcaru, la acea vreme în care totul era perfect. Îmi aduc aminte, am văzut această echipă extraordinară care, la acea perioadă, se lăuda cu mult zâmbet pe buze și cu multă energie pozitivă, având și presa după ea, alergând prin tot orașul, cât de bine merg lucrurile în municipiul Târgoviște. (…) Nu l-am auzit atunci pe dl Stan Cristi nici vorbind despre nereguli care se întâmplau la municipiul Târgoviște, nu l-am auzit cerând controale sau audituri, pe care azi le cere și mâine se răzgândește. (…) Nu l-am văzut nici măcar puțin îngrijorat sau nemulțumit la acea perioadă de vreo lucrare. Căci erau și sunt multe lucrări în municipiul Târgoviște care, din păcate, în ultimii ani au fost prost gestionate din punctul meu de vedere.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.