Carmen Holban, acuzații dure către „Guvernul pe-ne-le” după tragedia de la Neamț

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban atacă dur Guvernul Orban după tragedia de la Neamț. În războiul politic care s-a născut din incendiul Secției ATI, Holban aduce 3 argumente pentru care guvernul este răspunzător:
Sincere condoleanțe familiilor pacienților decedați în spitalul de la Neamț, în incendiul care a distrus Secția ATI. O tragedie enormă, dar care ar fi putut fi evitată, dacă spitalele nu ar mai fi folosite de Guvern în lupta politică.
Vreau să subliniez doar trei aspecte cu legătură directă cu tragedia de la Neamț:
• La spitalul de la Neamț, pe-ne-le-ul domnului Iohannis a numit manager un patron de pompe funebre.
• Spitalul de la Neamț putea fi ajutat în tratarea pacienților de Spitalul ROL 3 NATO de la Lețcani, care are 150 de paturi de ATI, dar Guvernul pe-ne-le nu a dorit să îl pună în funcțiune pentru că era făcut de aleșii PSD.
• Guvernul pe-ne-le nu folosește Spitalul ROL 3 NATO de la Lețcani, dar a risipit 3 milioane de euro pe un spital gonflabil, neconform, nerecepționat și nefuncțional, la Bacău.
În tot acest timp, alegerile sunt singura prioritate a pe-ne-le-ului lui Iohannis. Nu sănătatea, nu viața românilor! Știau că sunt probleme, știau că sunt și soluții, dar nu le-au acceptat pentru că veneau de la PSD. Această tragedie este rezultatul suprapunerii politizării și incompetenței Guvernului pe-ne-le!
Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa, CMF:11200020

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. da’ ce zici dacă azi aveam megaspitalul republican „Carol Davila” cu care prosteai boborul în nov 2016 (restul de 7 le face Dragnea după eliberare)?
    se pare că minciunile debitate de o femeie sînt mai credibile decît cele spuse de un bărbat.
    de-ți place minciuna, mai dă-i un mandat, dâmbovițene! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.