Carmen Holban, deputat PSD: Pactul național pentru bunăstarea românilor – Opoziția își trădeaza intențiile

Președintele executiv interimar al PSD Dâmbovița, deputatul Carmen Holban, a vorbit astăzi despre Pactul național pentru bunăstarea românilor, un proiect înaintat de Partidul Social Democrat tuturor partidelor parlamentare ca un fel de asumare publică a faptului că nu vor proceda la măsuri de austeritate odată ce vor ajunge la putere.

Carmen Holban: 

Membri și simpatizanți ai Partidului Social Democrat din toată țara desfășoară o campanie de strângere de semnături pentru susținerea Pactului Național pentru Bunăstarea Românilor. Semnătura fiecărui român pentru acest Pact reprezintă un parteneriat cu Guvernul pentru continuarea măsurilor de creștere a nivelului de trai.

Premierul Viorica Dăncilă a propus acest Pact tuturor partidelor parlamentare, scopul fiind ca, indiferent cine va guverna țara, românii să aibă o garanție certă că nu le vor fi tăiate pensiile și salariile și nu le vor crește taxele. Partidele de dreapta au refuzat semnarea Pactului. Unii au găsit scuze, alții explicații, alții s-au declarat interesați doar să negocieze bunăstarea românilor. Lipsa semnăturii pe acest pact trădează intenția de a reveni cu politici de austeritate.

Pactul este disponibil și online (www.pactul.ro), acolo unde există și posibilitatea fiecărui cetățean de a semna o petiție de susținere.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. pact cu voi sau cu… „ucigă-l-toaca”, cum zicea străbunica, tot aia este! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.