Carmen Holban, deputat și președinte OFSD Târgoviște: Iohannis și Orban acționează cu iresponsabilitate!

Carmen-Holban-PSD-06

Deputatul PSD Dâmbovița și președinte OFSD Târgoviște, Carmen Holban, taxează dur acțiunea lui Ludovic Orban de a depune plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă și consideră gestul unul iresponsabil, în complicitate cu președintele Iohannis.

Declarația completă:

Asistăm cu toţii la un atac furibund al preşedintelui Klaus Iohannis şi al opoziţiei reprezentate de liderul PNL Ludovic Orban la adresa statului de drept şi a democraţiei în România. În timp ce Iohannis cere demisia premierului Viorica Dăncilă, pentru a împiedica implementarea Programului de Guvernare şi modificarea Legilor Justiţiei în vederea consolidării drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului, Ludovic Orban depune plângeri penale neîntemeiate tot împotriva premierului. În plus, pentru a distrage atenţia opiniei publice de la incapacitatea opoziţiei de a formula proiecte şi programe sustenabile, atacul este îndreptat şi împotriva liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, inițiatorul unui Program de Guvernare cu efecte benefice vizibile în societatea românească. Așa cum arată, astăzi, desfășurarea evenimentelor este clar pentru toată lumea că ținta principală a atacului este liderul PSD, Liviu Dragnea.

Îmi exprim totala susţinere pentru premierul Viorica Dăncilă, dar şi pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, victime ale războiului pe care statul paralel îl duce pentru păstrarea influenţei asupra justiţiei şi asupra destinului oamenilor nevinovaţi din această ţară.  Statul paralel sacrifică bunăstarea românilor pentru interesele pesonale ale unei pături restrânse de cetăţeni cu influenţă în zona justiţiei şi a serviciilor.  Atacul asupra celor doi lideri social democraţi este o încercare de a împiedica reformarea justiţiei înspre respectarea cu adevărat a drepturilor individuale şi a prezumţiei de nevinovăţie. 

Atât Klaus Iohannis, cât şi Ludovic Orban, acţionează cu iresponsabilitate şi riscă, prin acţiunile lor, compromiterea României în plan extern, ceea ce ar putea duce la consecințe deosebit de grave pentru țara noastră ca membră a Uniunii Europene.

Ca parlamentar îmi doresc ca aceste acţiuni să înceteze înainte că efectele lor negative să devină ireversibile.

În anul Centenarului, consider că trebuie să luptăm cu toţii pentru democraţie, libertate individuală şi bunăstare economică şi nu împotriva acestor valori!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.