Ce săptămână politică! Victor Ponta și Liviu Dragnea vin în Dâmbovița, joi și vineri (detalii)

Se anunță un sfârșit de săptămână foarte aglomerat din punct de vedere politic în Dâmbovița. Au fost anunțate 2 vizite care vor ocupa spațiul mediatic pe parcursul a 2 zile.

Mai întâi, joi, 14 martie, președintele partidului PRO ROMÂNIA, fostul Prim Ministru Victor Ponta va veni într-o vizită în județ. Prgramul, deși nu este încă finalizat, va cuprinde opriri în orașul Titu, la câteva capacități economice din zonă, apoi la Târgoviște, de asemenea. Tot la Târgoviște, Victor Ponta va avea o întâlnire cu activul de partid la Casa Tineretului, precum și o deplasare pe jos, în Piața 1 Mai. Va sta alături de el senatorul Adrian Țuțuianu, ca gazdă, precum și ceilalți lideri PRO ROMÂNIA Dâmbovița.

La o zi distanță, vineri, 15 martie, vine la Târgoviște și președintele PSD, Liviu Dragnea. Motivul deplasării – Conferința extrapordinară de alegeri din filiala județeană, care urmează să pună capăt interimatului de după excluderea lui Adrian Țuțuianu. Se știu, deși neoficial, și persoanele care vor fi alese în principalele 3 funcții de la șefia Organizației: Rovana Plumb – președinte, Corneliu Ștefan – președinte executiv, Cristian Stan – secretar executiv. Lor li se adaugă Alexandru Oprea – ca viitor președinte al Consiliului Județean, după validarea hotărârii Comitetului Executiv Județean. Nu se știe, încă, dacă Liviu Dragnea va avea și alt program în județ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. uf, mare nenorocire! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.