Centrul civic al comunei Șotânga se va transforma / 3 investiții

Comuna Șotânga va avea un centru civic transformat, reabilitat printr-o serie de proiecte complementare. A vorbit despre asta primarul Constantin Stroe, enumerând investițiile care vor demara în acest an:

O să începem anul acesta și avem finanțare pentru realizare piață publică și piață comercială tradițională. E un titlu puțin pompos, în fapt este centrul civic al comunei Șotânga, proiect care este cuplat cu alte 2 investiții ale CNI: Construire sală de sport cu 80 de locuri și Centru cultural. Ele vor da o nouă față comunei.

Ce va însemna proiectul pieței (numit așa, tocmai pentru a fructifica o direcție de finanțare din PNDL), explică edilul:

Mai întâi, modernizarea străzii Minerului, strada de centru. Apoi, sunt 2 clădiri ale Exploatării Miniere – în spatele uneia facem amenajarea Pieței comerciale tradiționale, în care încercăm să aducem producători, meșteșugari, iar în partea cealaltă, o zonă de recreere. Venim apoi pe fostul amplasament al Garajului minei și creem toate condițiile și utilitățile unei zone pentru petrecerea timpului liber.

Cele 3 investiții de mai sus vor da amprenta noii zone centrale a comunei Șotânga.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.