Centura Târgoviștei – se lucrează concomitent pe toate șantierele / foto, vizită de lucru

Executivul Primăriei Târgoviște s-a urcat astăzi în microbuz și a făcut o vizită de lucru în mai multe puncte-șantier aferente proiectului de centură a municipiului. Reamintim că, de data asta, proiectul a fost împărțit în 5 loturi, iar soluția pare să fie câștigătoare: termenele sunt respectate, se lucrează concomitent pe toate șantierele (astăzi, pe întreg amplasamentul centurii, sunt peste 100 de muncitori și 25 de utilaje).

Prima oprire a fost la drumul nou, executat de la zero (care va avea numele de stradă Cornel Popa), cel care face legătura între strada Gimnaziului (sediul Electrica) și șoseaua Mihai Bravu (Arhiepiscopie). Drumul, dincolo de utilitatea sa directă, face lumină, la propriu, într-o zonă care, până mai ieri, semăna cu o junglă. Se lucrează atât la drumul propriu-zis, cât și la apărarea de mal, iar în imediata apropiere, se află terenul pe care va fi construit noul skatepark (peste 4.000 mp, pe un teren care nu mai era utilizat de zeci de ani).

Au mai fost opriri la podul de la Aninoasa și la pasajul Petru Cercel. Cristian Stan, primarul municipiului:

La podul de la Aninoasa, săptămâna trecută s-a turnat șapa de egalizae, iar acum se lucrează la rosturi. În cel mult 45 de zile, unul din sensuri va fi asfaltat.

Se lucrează și pe Calea Ialomiței, la partea carosabilă de la Pasajul Petru Cercel, la podul de la Teiș, șoseaua Magrini, la pasajul rutier de la Petru Cercel – consolidarea pilonilor, sensul giratoriu de la intersecția str. Petru Cercel și șos. Găești. Este un ritm foarte susținut, mai ales în contextul în care vremea ne ajută. De această dată, lucrările sunt în grafic. Am spus de la început că, prin împărțirea pe 5 loturi, proiectul va fi finalizat cu succes.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.