CJ Dâmbovița: Au început lucrările de reabilitare pe DJ 711A Mavrodin – Colacu!

Astăzi, 27 septembrie 2018, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, a efectuat o vizită de lucru, în localitatea Răcari, pentru a verifica stadiul lucrărilor la obiectivele de infrastructură rutieră din județ, fiind vizat sectorul de drum județean DJ 711A Colacu – Ghergani.

Acesta se află într-un stadiu avansat de degradare, fapt pentru care au început lucrările de reparații, firma care le execută fiind SC LDP SA.

Sectorul de drum menționat are o lungime de 5 km, valoarea totală a investiției – de 2.069.730 lei – fiind finanțată din bugetul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița.

Tot pe drumul județean DJ 711A, în anul 2017, au mai fost executate lucrări pe o porțiune de drum de 3,2 km, valoarea investiției ridicandu-se la aproximativ 3 milioane lei.

O altă lucrare importantă, care se află în faza de execuție, este și cea de pe drumul județean DJ 601A, valoarea acestui proiect fiind de 9.385.316 lei.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița se va preocupa în continuare ca lucrările realizate pe drumurile județene să respecte graficele de execuție, având în vedere faptul că finalizarea acestor obiective de investiții va contribui substanțial la îmbunătățirea infrastructurii rutiere la nivel județean.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.