CJD propune retragerea licenței de transport a societății Atyc pe ruta Găești – Valea Mare – Ludești!

Atyc

Despre transportul de persoane și cum se desfășoara această activitate în Dâmbovița s-ar putea scrie câteva caiete bune. Până la sancțiuni concrete, mustrările și avertismentele nu le-au impresionat foarte tare pe firmele care operează pe trasele din județ. Se va întâmpla, însă, mâine, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean, proiectul privind propunerea de retragere a licenței de traseu pentru transport persoane deținută de către SC Grup Atyc SRL pe ruta Găești – Valea mare – Ludești (cod 116 din Programul județean de transport public de persoane).

Citim din raportul CJD motivele acestei propuneri:

În urma controalelor efectuate în luna ianuarie 2015 pe linia verificării legalităţii desfăşurării transportului rutier public de persoane de către Serviciul Rutier, instituţia noastră a fost înştiinţată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa prin adresa nr. 304120/31.01.2015, înregistrată sub nr. 2076/06.02.2015, despre neregulile constatate. Din procesele verbale de contravenţie emise pe numele operatorul de transport SC Grup Atyc SRL se desprind următoarele:

  • Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în mod repetat pe traseul cod: 116 Găeşti – Valea Mare – Ludeşti o serie de autovehicule, altele decât cele titulare, încălcând astfel prevederile legale.
  • Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în executarea serviciului de transport, autovehicule cu un punctaj mai mic decât cel cu care s-a licitat în vederea adjudecării traseului.

Nu e prima dată când se propune în CJD retragerea licenței Grupului Atyc pentru această rută. S-a mai întâmplat și în ședința din 3 iulie 2014, consilierii votând atunci pentru amânarea unei decizii. Dacă se va adopta proiectul de hotărâre în ședința de mâine, propunerea de retragere a licenței va fi înaintată Autorității Rutiere Române (ARR) – Agenția Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.