Claudia Gilia și Cornel Sălișteanu au depus jurământul ca prefect și subprefect / învestire prin zoom, la pachet cu alți 11 numiți

Claudia Gilia și Cornel Sălișteanu au depus, astăzi, jurământul în funcțiile de prefect, respectiv subprefect în județul Dâmbovița. Ceremonia a fost una atipică, restrânsă, fără participarea mass-media. A fost o învestire „la pachet”, coordonată de la București, prin sistemul zoom, de un subsecretar de stat și un director din cadrul MAI. Pe lângă cei doi de la Dâmbovița, au mai fost învestiți, în aceeași transmisiune, prefecții din județele Giurgiu, Mehedinți, Neamț, Timiș și Tulcea și subprefecții din județele Arad, Hunedoara, Sălaj, Suceava, Teleorman și Vaslui.

Decizia de a proceda astfel le-a aparținut oficialilor de la București și a anulat pregătirea evenimentului, așa cum fusese ea gândită de Prefectura și Consiliul Județean Dâmbovița: festivitate și conferință de presă imediat după jurământ. Aceasta din urmă va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.