Compania de Apă Târgoviște, 1000 de ore suplimentare/lunar pentru proiectele europene și partea de producție!

compania de apaSe întâmpla acum 2 luni o declarație a președintelui CJD, Adrian Țuțuianu, care vorbea despre salariile și orele suplimentare de la Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița (CATD).

Vine astăzi directorul CATD, Mircea Constantin și abordează subiectul, oferind informația că, în medie lunară, s-au plătit în jurul a 1000 de ore suplimentare:

Orele suplimentare s-au făcut exclusiv la UIP și restul numai la partea de producție. Din estimările mele, undeva la 1000, 1000 și ceva de ore pe lună, media. (…) La UIP nu s-au mai acordat în ultimele 2 luni. (…) Vă pot garanta că, în afară de orele care au fost date la UIP până acum 2 luni, restul sunt exclusiv numai la producție.

La rândul său, directorul adjunct al Companiei, Ioan Țuțuianu, explică:

Vă spun eu de unde vine grosul orelor. Au fost și ore suplimentare la UIP (unitățile de implementare a proiectelor europene derulate prin POS Mediu), dar marea majoritate a orelor suplimentare care au fost în perioada decembrie – ianuarie vin de la stațiile de apă care lucrează în foc continuu, deci sunt în ture. În momentul în care, în ianuarie, au fost zilele de 1-2 ianuarie libere, vă dați seama… Avem 40 de stații, la fiecare stație – minim 5 oameni.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.