Complexul Turistic de Natație Târgoviște: Camelia Potec, Anca Pătrășcoiu și Carmen Bunaciu – prezente la startul Cupei Contratimp Chindia! (foto)

complexul turistic de natatie - camelia potec (1)

Complexul Turistic de Natație Târgoviște este, pentru 2 zile, gazda unui concurs de înot de nivel național destinat copiilor cu vârste între 8-11 ani. Denumită Cupa Contratimp Chindia, competiția adună 22 de cluburi din țară, care se vor întrece în cadrul a nu mai puțin de 57 de probe de concurs.

Alături de gazde, primarul Cristian Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și directorul Complexului – Eugen Pătrașcu, la bazin au fosta astăzi prezente Camelia Potec – campioană olimpică, Anca Pătrășcoiu – prima medaliată olimpică la înot a României și Carmen Bunaciu – prima medaliată la un campionat mondial din istoria înotului românesc

Primarul și președintele CJD le-au urat „bun venit” participanților din țară și le-au prezentat Complexul Turistic de Natație, apreciat de toți cei care au sosit aici drept cea mai modernă bază de natație din România. La rândul ei, Camelia Potec le-a urat „succes” participanților și a mulțumit organizatorilor pentru că au făcut posibilă competiția și că acordă atenție sportului de gen.

Onoare muncii!

complexul turistic de natatie - camelia potec (2) complexul turistic de natatie - camelia potec (3) complexul turistic de natatie - camelia potec (4) complexul turistic de natatie - camelia potec (8) complexul turistic de natatie - camelia potec (9) complexul turistic de natatie - camelia potec (10) complexul turistic de natatie - camelia potec (11) complexul turistic de natatie - camelia potec (12) complexul turistic de natatie - camelia potec (13) complexul turistic de natatie - camelia potec (14) complexul turistic de natatie - camelia potec (15)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.