Confuzie gravă: Președintele PDL Dâmbovița se încurcă în premieri! (declarație de presă)

foto11

Ziceam ieri că Iulian Vladu, președinte PDL Dâmbovița, a trimis un comunicat de presă în direcția Guvernului Ponta după anunțul privind creșterea a 234.000 de pensii.

La distanță scurtă, comunicatul lui Vladu a fost prins de la spate de o declarație politică a PSD Dâmbovița, sub semnătura purtătorului de cuvânt și păreședintelui PSD Târgoviște, Cristian Stan. Diferă stilurile, ce-i drept:

Confuzie gravă: Președintele PDL Dâmbovița se încurcă în premieri!

Am luat cunoștință de reacția inflamată a președintelui PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, care, în stilu-i caracteristic (cuvinte puține, repetate des), lansează acuzații grave la adresa Guvernului Victor Ponta. Și, mai grav, face asta pe un subiect în dreptul căruia bunul simț elementar i-ar fi șoptit să tacă.

Într-un vocabular aproximativ și lipsit de argumente, domnul Vladu îl acuză pe Victor Ponta că „le-a furat din bani” pensionarilor. De unde și prima noastră concluzie, aceea că președintele PDL Dâmbovița nu și-a venit în fire după munca de (dez)organizare internă și face confuzii între premieri. Domnul Vladu știa, din istoria rușinoasă a guvernării PDL, că Emil Boc (și nu Victor Ponta) a taiat pensii, neindexându-le cu inflația sau prin introducerea plății asigurărilor de sănătate pentru pensiile sub 1000 de lei. După cum tot de la Emil Boc a învățat domnul Vladu despre „performanța” guvernamentală a tăierii cu 25% din salarii. Sau despre închiderea școlilor si disponibilizarea a peste 15.000 de cadre didactice. Sau despre desființarea spitalelor (vezi cazul Titu). Sau, în general, despre cum să nenorocești un popor, umilindu-l până la revoltă. Emil Boc și PDL-ul lui Iulian Vladu sunt autorii celei mai groaznice perioade din istoria recentă a României.

Așadar, domnul Vladu a greșit în exprimare, a încurcat numele premierilor. Îi trecem cu vederea pripeala, câtă vreme nu se repetă. Altminteri, vom fi obligați să constatăm că scaunul de președinte PDL Dâmbovița vine la pachet cu o cantitate inepuizabilă de tupeu si ipocrizie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.