Continuă revolta aleșilor PSD Dâmbovița: Demisia, dle prefect! Defunctul politic Cîțu și-a bătut joc de peste 360.000 de dâmbovițeni

Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, continuă valul de atacuri la adresa premierului Florin Cîțu, după gestul disprețuitor de alocare din Fondul de rezervă a sumei de un miliard de lei în proporție covârșitoare către primarii PNL și UDMR. Astăzi, într-o conferință de presă la care au fost prezenți și primarii PSD din județ, precum și parlamentarii Titus Corlățean și Carmen Holban, șeful CJD l-a luat în vizor și pe reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Aurelian Popa, căruia îi cere public demisia:

Prin alocările pe care le-a făcut Florin Vasile Cîțu, defunctul politic al României, peste 360.000 de dâmbovițeni nu beneficiază de niciun leu din partea Guvernului României. Dl Cîțu și-a plătit din bani publici Congresul PNL de acum 2 săptămâni, un congres ilegal din toate punctele de vedere.

O ticăloșie mai mare decât aceasta nu a existat niciodată în istoria țării. Dâmbovița este, încă o dată, bătaia de joc a dlui Cîțu.

Cer instituțiilor statului să verifice cum prefectul județului a solicitat alocări de sume pentru echilibrarea bugetelor locale numai pentru localitățile conduse de primari PNL. Și solicit să ni se spună foarte clar cum îl cheamă pe funcționarul public din cadrul Prefecturii care a dat mail-uri numai localităților conduse de primari PNL. Dle prefect, vă solicităm public demisia. Dâmbovițenii nu au nicio vină că dvs faceți parte din tabăra greșită care a pierdut alegerile în PNL.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.