Corneliu Ștefan (PSD), despre liberali: Critică orice, orbește, doar ca să vadă românul că există un „Gică contra”! (declarație politică)

corneliu stefan

Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, răspunde printr-o declarație politică încercărilor PNL de a face opoziție, criticând, de-a valma, orice propunere a guvernului. Textul declarației:

Doamnelor şi domnilor deputaţi,

Am constatat că liderii PNL ştiu să facă valuri, adică opoziţie declarativă! La diferitele întruniri ale partidului, în faţa presei, chiar si in plenul Parlamentului, lovesc pueril, fără forţa şi constanţa argumentului, în Partidul Social Democrat şi în Guvernul Mihai Tudose.

Spun liberalii că, imediat ce vor ajunge la putere, vor stopa majorările de salarii, de pensii, vor pune la punct sistemul bugetar. Cu o asemenea gândire, se transpun pur şi simplu în perioada guvernării Boc, când sistemul bugetar a suferit cea mai mare lovitură, salariile fiind micşorate sau îngheţate, iar nivelul de trai al românilor – pus pe brânci.

Afirmă reprezentanţii PNL că noi, PSD-iştii, omorâm totul în jur! Ciudat şi antiromânesc mod de a vedea creşterea economică a ţării menţionată de instituţile europene de profil, creşterea decentă a salariilor din domeniul bugetar şi a salariului minim pe economie, modificarea legilor justiţiei în spiritul drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului… Şi lista ar putea continua.

Chiar nu cunosc aceşti “opozanţi de dragul opoziţiei” că funcţionarii cu responsabilitate din primării şi alte instituţii ale statului au trăit până acum cu salariul minim pe economie, că mulţi dintre ei au plecat spre alte domenii, lăsând posturile descoperite?

Stimaţi colegi,

Este uşor să stai pe banca opoziţiei şi să critici orice, orbeşte, demagogic, doar aşa, să vadă românul că există şi un „Gică contra”!

Ne acuză liberalii şi că ar fi fost angajaţi în funcţiile publice numai membri ai PSD. Total neadevărat! Oricine este capabil şi bine pregătit poate participa la concursurile organizate pentru ocuparea unui post de funcţionar. Nici o persoană nu a fost împiedicată să se afirme profesional, indiferent de culoarea politică!

Dar, domniile lor, aşa cum a procedat dintodeauna opoziţia de dreapta, critică numai ca să se bage în seamă!

Doamnelor şi domnilor deputaţi,

Aş fi vrut să văd că liberalii au un program de guvernare alternativ, că au soluţii, că ne spun concret ce ar face pentru ţară. În propoziţii cu subiect şi predicat!

Să vrei să dărâmi o guvernare de dragul politicii de opoziţie, mi se pare un nonsens, o caricatură de implicare. PSD are un proiect de ţară, pe care îl vom duce la capăt, indiferent de obstacole, indiferent de opoziţia de şuetă afişată de PNL!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. nu de PNL trebuie să vă fie teamă, tinere, ci de „stradă” și de voi!
    cît despre proiectul vostru de țară, apar roadele, întreabă-l pe Țuțuianu.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.