Cosmin Bozieru (PRO ROMÂNIA): 3.000 de târgovișteni uitați și ignorați / cartiere ca în Evul Mediu

Candidatul PRO ROMÂNIA pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, Cosmin Bozieru, a vorbit astăzi, în termeni aspri, despre cartierele Romlux și Prepeleac și subdezvoltarea acestora în raport cu restul municipiului:

Vreau să trag un semnal de alarmă și să vă vorbesc despre Târgoviștea uitată. Despre 3.000 de târgovișteni uitați și ignorați de autoritățile locale. Este inacceptabil și rușinos, în același timp, ca în Târgoviște, în anul 2020, să existe cartiere întregi în care oamenii trăiesc ca în Evul Mediu: fără energie electrică, fără apă, fără asfalt, fără gaze naturale.

Am discutat, ieri, cu oamenii din Romlux și Prepeleac. Este incredibil cum sunt plimbați de autorități de la o instituție la alta, fără să se rezolve nimic. Una din principalele probleme este lipsa actelor de proprietate, fără de care nu pot încheia contracte pentru furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale. De 30 de ani sunt mințiți că li se asfaltează străzile și nu se întâmplă nimic. O dată la 4 ani, în preajma alegerilor, primarul mai trece pe la ei cu aceleași promisiuni deșarte.

În perioada în care am fost viceprimar, am încercat să dezvolt aceste zone prin proiecte cu finanțare europeană, pe care le-am lăsat în curs de implementare atunci când am plecat. Erau proiecte prin care se acorda asistență juridică oamenilor, li se reabilitau casele, se acordau copiilor o masă caldă și servicii școlare tip after-school. E clar că nimeni nu a mai fost interesat de implementarea acestor proiecte. N-am mai văzut în cartierul Romlux decât un container părăsit, care ar fi trebuit să fie locul unde oamenii puteau primi consultanță din partea Primăriei.

PRO ROMÂNIA Târgoviște își propune ca prioritate, atunci când vom ajunge la Primărie, să scoată la lumină aceste cartiere și să nu mai ascundem gunoiul sub preș. (…) Venim la Primărie și o să le facem dreptate celor 3.000 de suflete, care trăiesc în aceste cartiere.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.